Laumans logo

Laumans Techniek B.V.
Fahrenheitstraat 12
NL 6003 DC Weert
+31 (0)495-52 10 67

Laumans BVBA
Weertersteenweg 138/2
B-3640 - Kinrooi
+32 (0)89-70 20 96

Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek

Nieuws

Baumer - VeriSens, De juiste Vision sensor voor uw toepassing.

VeriSens- De juiste Vision sensor voor uw toepassing.

Bent u op zoek naar een sensor die een maximale functionele en operationele flexibiliteit samen gaan met een eenvoudige procesintegratie? VeriSens® Vision sensoren bieden al deze voordelen - en nog veel meer.

Wat is precies een VeriSens® Vision-sensor?
VeriSens® is een compleet beeldverwerkingssysteem in de vorm van een sensor. Een beeldsensor, eventuele externe verlichting of andere optiek (verwisselbare lenzen), hardware / software, zoals Ethernet en digitale interfaces voor b.v. PLC connectie zijn geïntegreerd in een compacte behuizing voor de industrie. Na de eenmalige configuratie op de PC is een zichtsensor is klaar om een specifieke taak uit te voeren als een conventionele sensor. VeriSens® Vision sensoren kan op 32 functies tegelijk inspecteren:

- Aanwezigheid en volledigheidscontroles
- Bepalen van object positie en oriëntatie
- Lezen en controleren van teksten en leesbare imprints (OCR / OCV)
- Lezen en controleren matrix codes en barcodes inclusief GS1 codes

Hoe werkt een VeriSens® Vision-sensor?
VeriSens® vezamelt beelden, beoordeelt ze en communiceert de resultaten aan de systeembesturing of individuele componenten in uw systeem. Via een configuratie op de PC krijgt u toegang tot de VeriSense Application Suite, hier kun u de Vision sensor eenvoudig configureren en verschillende "jobs" toevoegen.


Waar komt de VeriSens® het meest tot zijn recht?
VeriSens® Vision sensoren zijn volledig tot zijn recht waar verschillende functies moeten worden gecontroleerd, taken die meestal alleen beheerst worden door geavanceerde sensortechnologie. Dit geldt ook voor toepassingen waar een visuele inspectie en / of contactloze verificatie nodig is. Een intelligente sensor zoals VeriSens® is het optimale component voor het controleren van (zelfs verschillende) batches in de lijn of communiceren van verzamelde gegevens. VeriSens® Vision sensoren werken uiterst efficiënt – afhankelijk van de inspectie taken kunnen meer dan 8.000 inspecties per minuut worden uitgevoerd.

Klik hier voor de brochure.