Laumans logo

Laumans Techniek B.V.
Fahrenheitstraat 12
NL 6003 DC Weert
+31 (0)495-52 10 67

Laumans Techniek België BV
Agropolis Park 101
B-3640 - Kinrooi
+32 (0)89-70 20 96

Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek Laumans Techniek

Wie zijn wij?

Laumans Techniek is al ruim 59 jaar een betrouwbare partner als het gaat om adviseren en leveren van industriële automatisering, elektrotechnische installatietechniek en machineveiligheid.
Ons blijvende succes is al sinds 1961 gebaseerd op constante innovatie, duurzame kwaliteit en bezielde samenwerking. 

Met een enthousiast team van ervaren professionals opperen wij vanuit onze kantoren in Nederland en België. Onze Sales Engineers hebben een technische achtergrond en beschikken over een gedegen kennis van producten en toepassingen. De markt is onderverdeeld in diverse regio’s waarbinnen onze Sales Engineers werkzaam zijn, waardoor uw aanspreekpartner snel op locatie kan zijn. Wij zijn er trots op om samen complete vraagstukken op te kunnen lossen door te putten uit onze expertise en het brede assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. 

Als importeur zijn wij in staat om, indien gewenst in samenwerking met u en de fabrikant, klant specifieke oplossingen te realiseren.  

Wij beschikken over een omvangrijke voorraad, in combinatie met een frequente toelevering van fabrikanten en een zorgvuldige bewaking van levertijden resulteert dit in een betrouwbare snelle levering van de gewenste producten en zijn wij ook in staat om zelf producten te modificeren of assembleren.
 

Heeft u een uitdaging, probleem of vraag?
Wij helpen u graag verder. Email Laumans.